Clara Espar llença a porteria durant la semifinal. Foto: Línia Sants

Derrota amarga. El Medi es va quedar amb la mel als llavis i no va poder accedir a la final d’una Copa de la Reina que el club va organitzar entre divendres i diumenge de la setmana passada. L’equip de Marc Comas va quedar-se a les portes de jugar la final contra el CN Sabadell (campió, fent bons els pronòstics que apuntaven les vallesanes com les clares aspirants a la victòria) i va perdre la semifinal contra un altre equip del Vallès, el Terrassa.

Després de resoldre per la via ràpida l’enfrontament dels quarts de final contra el CN Sant Feliu (14-5), la Josep Vallès es va omplir el dissabte al migdia (i en la resta de partits) per animar les seves jugadores, que estaven a un pas de la final, on ja esperaven les futures campiones. I l’inici del matx no va decebre; Lidia Casado i Clara Espar van col·locar un esperançador 2-0 en els primers minuts de partit que les terrassenques van retallar. La capitana Sarah Lizotte, però, va marcar el tercer del Medi, que va saber defensar el Terrassa a la perfecció. El matx, però, va girar com un mitjó en els segons vuit minuts. Tot i que les de Comas van marcar el 4-1 amb una contra magistral d’Aitana García, la intensitat defensiva i l’encert de les de Xavi Pérez (sumat a la mala fortuna, amb dues rematades als pals) van fer que el CNT aconseguís restablir l’empat.

Quedava, per tant, un partit de dos períodes i tot estava per resoldre. El tercer quart, de nou, va ser un monòleg del Medi, amb la segona diana de Lizotte i dos gols més de Blanca Goset i de Clara Díaz que deixaven l’equip a vuit minuts de la final amb dos gols d’avantatge. Abans que s’acabés aquest quart, però, Lizotte va ser expulsada per la tercera falta i l’equip va notar l’absència de la capitana en els minuts decisius. L’afició va animar més que mai, però les terrassenques van convertir el 7-5 en un 7-9. El gol de Carla Toha, el 8-9, va ser estèril, ja que les vermelles van tenir l’última possessió del matx.

El pròxim partit del Medi a la Divisió d’Honor serà el 7 de març, de nou a casa, quan les de Comas rebran la visita del CN Mataró.

ENDAVANT EN L’EUROPA CUP
Per la seva banda, el sènior masculí no va tenir activitat durant el cap de setmana passat, ja que la selecció espanyola masculina (amb Marc Minguell i  Miguel de Toro) va aconseguir la classificació per a la Final 8 de l’Europa Cup masculina després de la victòria contra Romania (10-4) en un partit en el qual van marcar els dos jugadors del Medi.

Així, la Divisió d’Honor masculina es reprendrà aquest cap de setmana amb la setzena jornada. El Medi, però, s’haurà d’esperar fins al dimecres de la setmana que ve per jugar contra el segon classificat, el CN Terrassa. Els de Mirko Blazevic ocupen la sisena posició amb 23 punts.