La plantilla i el cos tècnic del sènior masculí. Foto: CEM

Tres de tres. El Medi de Jahzeel Martínez va classificar-se per a la segona fase de la Copa LEN després d’aconseguir un triplet de victòries a Split entre divendres i diumenge de la setmana passada. El retorn de l’equip a Europa, després de gairebé dues dècades, ha començat bé.

Els de la piscina Josep Vallès van començar el seu camí de la millor manera, amb un triomf per 6-19 contra l’AZSC d’Anvers. L’equip, doncs, es jugaria el liderat l’endemà contra el Mataró, i després d’un gran partit va derrotar els maresmencs (11-9). Així, els de Martínez depenien d’ells mateixos per tancar el grup invictes i campions i ho van fer diumenge, derrotant el Mornar Brodospas de Croàcia (6-10).

La LEN haurà de sortejar els emparellaments d’aquesta segona ronda, on hi haurà equips com el Mataró, l’Eger o el Miskolci d’Hongria o el Montpellier.

Amb aquesta bona notícia, doncs, els de Martínez començaran a preparar l’arrencada de la Divisió d’Honor. Abans, però, aquest dissabte, l’equip disputarà la Supercopa d’Espanya a casa contra l’Atlètic Barceloneta.

BRONZE AL PLA DE L’ESTANY
Al marge de l’actualitat del waterpolo, la millor notícia recent per al club ha estat la tercera posició de Ferran Julià en categoria absoluta en la 76a edició de la Travessia a l’Estany de Banyoles.

Per la seva banda, Albert Gallén va guanyar la categoria infantil masculina, mentre que Rocío Sojo va penjar-se la plata en la categoria aleví femenina.