Carla Toha intenta taponar un llançament de les gregues. Foto: Olympiakos

El Medi va donar la cara, però va tornar del Pireu sense aconseguir cap victòria. Les de Marc Comas van disputar, entre divendres i diumenge de la setmana passada, la fase preliminar de la LEN Euro League, però no van aconseguir classificar-se per als quarts de final de la màxima competició continental.

L’equip i el cos tècnic, però, poden sentir orgull per la feina que els va portar fins a Grècia i per la seva actuació al Papastrateio Hall. La competició va arrencar divendres passat contra les amfitriones, l’Olympiakos (13-8). El partit contra les gregues, presents en quatre de les últimes cinc Final Fours, només es va trencar després del descans, quan el Medi va encaixar un parcial de 6-1. Roser Tarragó, amb cinc gols, va ser la màxima golejadora santsenca.

La derrota obligava l’equip a guanyar contra el Mataró per arribar a l’últim dia amb opcions de classificació i, de nou, va batallar sense fortuna contra les maresmenques (12-8). Les de Comas van tornar a pagar car un mal parcial (en aquest cas el segon, favorable a les mataronines per 4-0) i van quedar matemàticament eliminades.

L’últim dia, diumenge, el Medi només competia per l’honor, però de nou va fer curt, en aquesta ocasió contra el Dunaújváros (8-10). L’equip va tenir opcions de guanyar fins als darrers vuit minuts (Tarragó i Clara Espar van unir forces per marcar sis dels vuit gols de les de Comas), però de nou els petits detalls van fer que la victòria caigués del bàndol hongarès.

Ara, doncs, toca centrar els cinc sentits de nou en la lliga i les santsenques jugaran el darrer partit del 2019 dissabte a la tarda a la piscina del Sant Andreu.