Des de dissabte passat, el JAC torna a tenir una pàgina web operativa i actualitzada. El club, que havia renovat la seva imatge a finals del mes passat, continua presentant novetats en aquest 2020 en el qual està celebrant el seu 85è aniversari.

“Totes les activitats presencials s’ajornen sine die. No hi ha res cancel·lat, res, però fins al setembre no tindrem gaire més certeses”, explica el president del club, Albert Castells, a Línia Sants, alhora que diu que celebrar aquest aniversari “ens ve de gust perquè arribar a una xifra com aquesta no passa cada dia”.

Castells, a més, explica que des de fa una setmana el club ha pogut tornar a la feina al pati de l’escola Gayarre. “Es fan entrenaments individuals, cadascú amb la seva pilota, però tan bon punt es confirmi la reobertura del CEM de l’Espanya Industrial hi tornarem”, apunta. De fet, aquest retorn serveix perquè es puguin fer també proves per al curs que ve. “En certa manera ens hem vist ‘obligats’ a tornar pels nostres jugadors i per als que volien entrar al club”, apunta el president, alhora que admet que la intenció és allargar les sessions fins al dia 15 del mes que ve i aleshores fer vacances fins al setembre.