Un llençament a cistella durant el partit. Foto: David Grau / JAC Sants

El JAC Sants va caure davant l’Hospitalet a casa en el seu debut a la lliga EBA per un ajustat 68 a 75. Els santsencs van estar a punt de donar la sorpresa i derrotar els riberencs, ja que quan faltaven 4 minuts per a l’acabament del matx guanyaven per 10 punts. Tot i així, els hospitalencs van aconseguir remuntar aquesta distància i, amb un triple a l’últim segon, van forçar la pròrroga.

L’esforç defensiu dels homes de Miki Larraz durant tot el partit va passar factura durant el temps extra, on l’Hospitalet va sentir-se més còmode.

De cara a la pròxima jornada el JAC Sants visitarà la pista del CB Santfeliuenc, un rival que va caure aquest passat diumenge per 76 punts a 59 davant del CB Quart de Girona –que és l’actual campió de la Lliga Catalana d’EBA–.