Foto: Twitter (@jacsants1935)

Les sensacions milloren, però les victòries encara es fan esperar. El JAC va estrenar el 2021 dissabte passat patint la tercera derrota del curs, a l’illa de Mallorca, contra l’AE Llucmajor (72-65).

De fet, els santsencs van tancar el primer parcial amb un +6 a favor (11-17), però veurien com el conjunt local aconseguia equilibrar forces al descans (28-28). El rendiment ofensiu del JAC va millorar després de passar pels vestidors, però també ho va fer el dels mallorquins, que amb uns millors percentatge d’encert en els tirs van acabar lligant la victòria. Quatre jugadors del JAC (Albert Farfán, Josep Solé, Mauricio Cheda i Santi García) van acabar el matx per sobre dels 10 punts, però el màxim anotador del partit va ser el local Alberto Maura, amb 21.

Els de Xavi Monferrer no jugaran de nou fins al diumenge de la setmana que ve, quan recuperaran el partit de la 2a jornada.

JORQUERA, NOU DIRECTOR ESPORTIU
Per altra banda, ahir el club va anunciar la incorporació del xilè Claudio Jorquera com a director esportiu. “Orgullós d’iniciar aquest nou repte. Moltes gràcies per la confiança i el respecte que em doneu. Feliç de col·laborar en l’inici d’aquest nou camí del club”, deia Jorquera al seu perfil de Twitter.

El JAC incorpora aquesta figura per “començar una nova etapa” i diu que Jorquera treballarà al costat dels directors tècnics de la part masculina, femenina i també de l’escola, per “avançar en una línia fins ara inèdita”.