Els Sants venia de derrotar rivals importants a la lliga. Foto: UESA

Després de dues victòries de prestigi davant de rivals de la part alta de la classificació –2 a 0 davant el líder, l’EC Granollers, i 1 a 3 davant del Girona B–, el Sants va caure derrotat a l’Energia diumenge davant un dels últims classificats, el Banyoles per 1 gol a 2. Els gironins arribaven en setzena posició amb només 6 punts i van sortir del feu santsenc amb un triomf que els ajuda a escurçar distàncies amb la zona segura de la classificació, tot i que segueixen al descens.

El Sants no va fer un bon partit, un fet constatable si es té en compte que el Banyoles va jugar amb un home menys durant la darrera mitja hora. El partit, que va començar 20 minuts tard per un problema amb les equipacions –el Banyoles no havia portat la segona equipació, i la seva primera s’assembla bastant a la del Sants–, va deixar un detall de qualitat quan només s’havien jugat 3 minuts: Casanova, del Banyoles, va fer el primer gol del partit després d’aprofitar un refús al centre de l’àrea i engaltar una pilota impossible cap al fons de la xarxa. Tocava remuntar, però el Sants no acabava de convertir el seu domini del joc en ocasions clares de gol.

A la represa, Fabregat va aconseguir empatar el partit –49’– i al minut 63 Tià, del Banyoles, va veure la segona groga. Els de Tito Lossio ho tenien tot a favor per embutxacar-se els tres punts, però després de l’expulsió els gironins es van sentir més còmodes fins que al minut 80 Casanova, de nou, aprofitava una falta picada per González, que la defensa del Sants no va poder refusar, per fer amb el cap el gol de la victòria. Durant els últims minuts el Sants va intentar fer pujar el segon gol al marcador, però no ho va aconseguir.

La UE Sants ocupa ara mateix la sisena posició a la classificació amb 21 punts. A la pròxima jornada, que es disputarà diumenge 14 de desembre, els de Tito Lossio visitaran el camp dels Germans Gonzalvo de Mollet.