Els de Jahzeel Martínez han guanyat els dos darrers partits. Foto: CEM

Els dos equips sènior de waterpolo del Medi han encetat les seves respectives Divisions d’Honor amb bon peu. De forma curiosa i provisional, tant els de Jahzeel Martínez com les de Marc Comas ocupen el cinquè lloc a la lliga.

Després de les tres primeres jornades de la competició masculina, el Medi és cinquè, però mostrant una clara línia ascendent després d’haver guanyat els seus dos últims partits (l’estrena va saldar-se amb derrota a la piscina de Sant Sebastià contra l’Atlètic Barceloneta). Particularment destacada va ser la victòria de dissabte passat a la piscina Joan Serra contra el CN Mataró (6-8), gràcies a un magnífic segon període.

Els santsencs van jugar el partit de la quarta jornada ahir al vespre, que van perdre per 9-11 contra el CN Terrassa. L’enfrontament es va avançar perquè els vallesans juguen la Champions. L’últim partit de l’octubre, el dissabte 26, serà el segon derbi a domicili de la temporada, contra el CN Catalunya.

Per la seva banda, el femení de Marc Comas va estrenar-se guanyant el Boadilla, tot i que dimecres passat va perdre a la piscina del CN Mataró (10-7).

L’equip rebrà un nouvingut a la categoria, el CN Sant Feliu, dissabte a tres quarts d’una en l’últim partit del mes a la Josep Vallès i tancarà l’octubre visitant la Escuela WP Zaragoza.