La Mostra de Comerç se celebra aquest dissabte. Foto: Creu Coberta

La 14a edició de la Mostra de Comerç de Creu Coberta ja és a tocar. Aquest dissabte se celebrarà una nova edició d’aquesta jornada que organitza l’eix comercial i que s’ha convertit des de fa anys en un clàssic del comerç de barri.

Així doncs, un any més els comerços de Creu Coberta tornaran a trepitjar carrer per oferir els seus millors productes i les seves millors ofertes. Part del protagonisme de la trobada, com ja és habitual, tornarà a ser la dansa. Al llarg del dia els assistents a la mostra podran gaudir de les actuacions dels grups BCN City Ballet, Barcelona Dance Center, La Companyia DancEmotion, Espejismo a contra luz, Xauru i The Project Dance. També hi haurà actuacions musicals, com ara la de l’Escola Jam Session.

PASSAREL·LA DE MODA
Un altre dels moments més interessants del dia serà la passarel·la de moda, que servirà per presentar les peces de roba més destacades de joves dissenyadors de la ciutat i de les botigues associades a l’eix.

D’altra banda, la història i el patrimoni també tindran el seu espai durant el dia. I és que a partir de les cinc de la tarda es posarà en marxa la ruta pel comerç singular del barri. L’encarregat de fer-la serà l’escriptor i periodista Albert Torras.