Ruscalleda, explicant-se, en un moment de l’acte. Foto: El3.cat

La prestigiosa xef Carme Ruscalleda va passar divendres per l’Aula Gastronòmica del Mercat de Sants per presentar el Menú de les Estacions, una de les iniciatives de l’any de Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Durant l’acte, on també hi van ser l’alcaldessa Colau i la regidora Ballarín, Ruscalleda va explicar a tots els cuiners i cuineres de diferents escoles d’hostaleria de la ciutat que participaven en l’acte la importància de l’alimentació sostenible i les característiques dels plats que ells mateixos van elaborar: pèsols amb menta, nyam i tomàquet cítric; coca de vidre, verdures escalivades, sardina marinada i amanida de mostassa i ruca i maduixots amb iogurt eco i xocolata blanca.

El Menú de les Estacions compta amb la col·laboració de diversos xefs de prestigi de Catalunya, les escoles d’Hostaleria de Barcelona i el sector de la restauració per transmetre a la ciutadania opcions d’alimentació saludable i fàcil de trobar al mercat.