La Fira del Circ va ser tot un èxit. Foto: Ferran Descarrega

La primera edició de la Fira del Circ de Creu Coberta, que es va celebrar aquest passat cap de setmana, va ser tot un èxit. Durant els dos dies, el carrer de la Creu Coberta va presentar un aspecte magnífic gràcies als milers de persones que van gaudir d’una activitat que enguany substituïa la tradicional fira romana.

Des de l’eix comercial celebren l’èxit de la Fira del Circ després “d’anys on la fira romana s’havia estancat”. Una fira que va celebrar totes les activitats aèries a l’espai del Meeting Point , on hi va haver una gran estructura que va va permetre al públic gaudir de diferents espectacles, com ara el de trapezi i corda. D’altra banda, a l’escenari hi va haver pallassos, màgia, xamquers, espectacles de passagorra i artistes urbans.

Un dels moments més destacats de la fira va ser després del sopar del circ, que va tenir com a protagonista el grup Fingerlight, que amb els seus malabars i espectacles de foc van fer gaudir el públic de valent.

D’altra banda, al carrer Torre Damians i al nou tram del carrer Diputació es van fer diferents tallers de malabars, bombolles i globoflexia entre d’altres. També hi va haver crosstraining, l’entrenament que fan els artistes de circ, i ioga.

D’altra banda, aquest dissabte el Meeting Point Creu Coberta acollirà la jornada ‘BCN vibra por Venezuela’. Al llarg del dia, entre les 11 del matí i les 10 del vespre, s’organitzaran diferents activitats culturals, com ara ball, teatre i música de diferents estils. També hi haurà gastronomia veneçolana.