Els paradistes del Mercat d’Hostafrancs reclamen millores. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament, a través de l’Institut Municipal de Mercats, va anunciar la setmana passada que té previst fer obres de millora a les cobertes dels mercats de Sants i Hostafrancs.

Les cobertes dels mercats de Sants i Hostafrancs, especialment aquesta última, necessiten una reforma, ja que quan hi ha pluges fortes l’aigua entre dins el recinte a través de la teulada. De fet, dimarts passat diverses parades del mercat d’Hostafrancs van tornar a patir els efectes de la tempesta que hi va haver a la ciutat. En aquesta ocasió només van ser goteres i la situació no va ser comparable a la que es va viure l’agost de l’any passat, quan el mercat es va inundar després d’una tempesta molt forta.

En declaracions a Línia Sants, el president del mercat d’Hostafrancs, Oscar Alonso, explica que de moment no saben quan començaran les obres però remarca la importància de millorar “el manteniment preventiu” del mercat. Fa uns mesos l’Ajuntament va impermeabilitzar dues de les façanes laterals del mercat però l’equipament és vell i necessita més millores.

Pel que fa al mercat de Sants, el problema amb les goteres no és tan important com a Hostafrancs. Des del mercat expliquen que de moment no hi ha data per fer les obres, tot i que tècnics municipals ja han començat a estudiar les reformes que es faran.

D’altra banda, al mercat de la Marina es canviaran les portes per millorar la seguretat i l’accessibilitat de les entrades.