El comerç està patint la crisi causada per la pandèmia. Foto: Ajuntament

L’àrea d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda de l’Ajuntament ha editat la guia ‘Barcelona mai s’atura. Guia pràctica de serveis’, que té com a objectiu fer públiques la cinquantena de mesures impulsades des del consistori per donar suport al teixit empresarial, comercial i emprenedor de la ciutat en el context actual.

Així doncs, l’Ajuntament ha especificat que distribuirà més de 24.000 exemplars impresos de la guia, que s’estructura en cinc grans blocs, als mercats i comerços de la ciutat, especialment als eixos comercials de tots els districtes. També es podrà consultar i descarregar per internet.

Per al tinent d’alcaldia Jaume Collboni, la guia és “una porta d’entrada útil a tots els recursos i serveis” que el consistori ha posat a l’abast de treballadors, autònoms, pimes i empreses “per donar-los suport per formar-se, reorientar la seva trajectòria professional, donar un impuls al seu negoci o donar forma a una idea innovadora i emprenedora”. Collboni també reivindica que durant aquests mesos l’Ajuntament ha treballat “enfocant tots els recursos per minimitzar els efectes de la crisi i afavorir la reactivació de la ciutat per preservar els llocs de treball, que és la màxima prioritat”.