Reunió comerç Sants

La reunió del passat 3 de març. Foto: Twitter (@CreuCobertaShop)

Diuen que la unió fa la força, i això ho saben molt bé els eixos comercials de Sants-Montjuïc –l’Associació de Comerciants Creu Coberta, Sants Establiments Units i l’Associació de Comerciants Poble-sec i Paral·lel, entre altres–. Tal com explica el dinamitzador de l’Associació de Comerciants Creu Coberta, David Jericó, el passat 3 de març es van reunir tots els eixos comercials per acordar organitzar conjuntament activitats que ajudin a dinamitzar el comerç de proximitat.

Les associacions de comerciants volen fer activitats juntes per dinamitzar el comerç

“Unir els nostres esforços ens pot ajudar a tots a créixer”, explica Jericó. Un altre objectiu, afegeix, també és incentivar la recuperació econòmica ara que en els pròxims mesos els efectes de la pandèmia podrien no estar tan presents.

D’altra banda, Jericó creu que una de les claus de l’èxit d’aquesta iniciativa és que pot atraure els establiments de cada barri a persones tant del districte com d’altres zones de la ciutat. Perquè, al final, és més fàcil generar moviment de persones fent activitats arreu del districte que no només en cada eix comercial per separat. La primera activitat, afirma, que faran en conjunt els eixos comercials serà oferir a finals d’any concerts d’òpera a l’interior dels comerços. “Es farà a la mateixa vegada a tot el districte”, celebra Jericó.