La segona edició de la Fira d’Economia Social, Solidària i Cooperativa a La Marina, que es va celebrar el passat dissabte 1 de juny a la plaça Marina, va aconseguir reunir una gran quantitat de públic que van poder conèixer de ben a prop la tasca de diferents entitats i col·lectius del sector de l’economia social i solidària.

Sota l’organització de L’Engranatge i l’Ateneu Popular La Marina Zona Franca, la fira va presentar diferents projectes relacionats amb el feminisme, l’exclusió social, la cultural, l’alimentació ecològica, el reciclatge i la diversitat funcional. Algunes de les entitats que hi van participar van ser Homeless Entrepreneur, Soy Gracias a Ti, Editorial Virus, CoopEduca, Abrazo Cultural, la Fundació Dau, el Banc del Temps de Sants o l’Economat Social.

Tal com expliquen des de l’organització, l’objectiu de la fira és “visibilitzar la possibilitat de cobrir les nostres necessitats diàries fent ús de l’economia social i solidaria, així com de fer xarxa amb entitats del barri i ciutat que aposten per aquesta”.