La Bodega Carlos ja no existeix. Foto: Twitter (@tinezal)

Enderrocada. Així ha estat el trist final de l’emblemàtica i històrica Bodega Carlos del número 27 del carrer Rector Triadó, al barri d’Hostafrancs.

L’enderroc, fet fa pocs dies, ha arribat després que fa menys d’un any l’Ajuntament hagués fet el primer pas per mirar de salvar la bodega, que tenia més de 120 anys d’història.

L’establiment havia estat inclòs en una llista provisional de 31 bars i bodegues per tal d’estudiar cada cas i catalogar-los com a establiments emblemàtics. El consistori va decretar la prohibició de les llicències i els permisos d’obres durant un any però en el cas de la Bodega Carlos es va fer tard. Després de l’enderroc, des del Districte van confirmar a través d’una piulada a Twitter que la propietat tenia un certificat urbanístic previ a la suspensió de llicències que incloïa l’autorització per enderrocar.

TANCADA DES DEL JULIOL
El 31 de juliol de l’any passat la Bodega Carlos va abaixar la persiana. El seu propietari, Carlos Estrada, explicava en aquell moment a Línia Sants que ho deixava pel cansament que implica un negoci així després de tants anys. Aquest, però, no era l’únic motiu, ja que els propietaris del local també van decidir que volien vendre l’edifici a una constructora per posteriorment edificar-hi. La bodega ja no existeix i Hostafrancs perd un bocí de la seva història.