Roger Pallarols, en una imatge d’arxiu. Foto: Marta Casado Pla / ACN

El Gremi de Restauració s’ha mostrat “perplex” per la pròrroga de les restriccions aprovada per la Generalitat fins al 28 de febrer com a mínim i ha recordat que el sector ja porta 70 dies “treballant per sota del mínim vital”.

“És al·lucinant que havent encadenat setmanes d’evolució positiva, el Govern segueixi escanyant d’aquesta manera el sector de la restauració. Condemnen milers de famílies a la ruïna i ho fan, aparentment, sense remordiments”, ha criticat Roger Pallarols, director del Gremi, que considera que “la desfeta de Barcelona és una realitat. Segons Pallarols, els partits polítics es van comprometre durant la campanya electoral a revisar les restriccions quan la situació epidemiològica millorés. “Per què, llavors, no es relaxen les mesures? Per què ningú es preocupa per la salut de les nostres empreses?”, afegeix el director del Gremi.

D’altra banda, el Gremi de Restauració també ha criticat amb duresa els aldarulls que s’han viscut en diferents punts de la ciutat aquests últims dies durant les manifestacions contra l’empresonament del raper Pablo Hasel. “Els violents estan destrossant bars i restaurants. No és llibertat d’expressió ni legítima manifestació”, diu Pallarols.