Llums Creu Coberta

El moviment està tornant al comerç. Foto: Twitter (@CreuCobertaShop)

S’apropen dies bons per a l’Associació de Comerciants Creu Coberta després que el passat 27 de novembre es gaudís a diferents dels seus establiments de la iniciativa ‘Òpera al Comerç’. Tal com explica el president de l’eix comercial, Lluís Llanas, la previsió de la campanya de Nadal és positiva entre els comerços associats. No només perquè, segons assegura, hi ha “moltes ganes de treballar”, també perquè l’omple d’optimisme que el comerç de proximitat s’hagi vist incentivat per la plataforma online Bcnmarket. “En aquest període d’abans de la campanya de Nadal el comerç estava molt aturat i això ha ajudat a pujar les vendes”, indica.

Un altre fet que fa que Llanas miri amb bons ulls la campanya de Nadal té a veure amb les llums. Assegura que durant el primer cap de setmana de després de l’encesa va veure un important moviment de persones pel carrer Creucoberta. “I ara aprofitarem els diumenges d’obertura que comencen al desembre”, afegeix.

Tot i les bones sensacions que manifesta, no oblida “la gran motxilla” de deutes que carrega el comerç després de tants mesos de crisi i de la baixada de turisme que ha provocat la pandèmia. Tanmateix, reconeix que la nova variant sud-africana del coronavirus Ómicrom fa respecte i que s’ha de ser responsable. “Esperem que tenir més del 80% de la població vacunada i demanar el passaport covid a certs establiments ajudi”, apunta Llanas sense perdre l’esperança de passar un bon Nadal.