Primer pla Feliu

Feliu donava suport a actes del comerç. Foto: Patricia Mateos/ACN

Núria Feliu va ser més que una reconeguda cantant i una activista veïnal del barri de Sants, també va ser una autèntica defensora del comerç de proximitat que creia que “constituïa una part de l’estructura del país”. Així ho diu el director de comunicació de l’Associació de Comerciants de Creucoberta, Albert Torras, qui assegura que va assistir a actes, fires i activitats de l’eix comercial, com per exemple aquelles que reivindicaven el paper de la dona al comerç. “La veritat és que ella mai fallava quan se li demanava que vingués”, recorda Torras.

“Creia que el comerç constituïa una part de l’estructura del país”, afirma Albert Torras

Una prova d’aquest gran compromís amb el comerç de proximitat és que la perruqueria on anava, allà on li feien “el seu famós pentinat”, era M&M Estilistes, situada al número 335 de la Gran Via i associada a l’entitat comercial.

D’altra banda, Feliu també va estar vinculada al Mercat de Sants. Ho va fer, explica Torras, des de petita, quan acompanyava la seva mare a treballar a la polleria que tenia al mercat. Va aprendre l’ofici dels paradistes i a entendre quin era el sacrifici que feien cada dia. Amb els anys, va demostrar que no havia oblidat aquelles experiències, assistint, també, a actes del mateix mercat. D’aquesta manera, recordava que els seus treballadors comptaven amb el seu suport.