El comerç de Creu Coberta no passa pel seu millor moment. Foto: Arxiu

“A Creu Coberta necessitem un pla urgent que freni la constant i creixent degradació del comerç”. Amb aquesta contundència s’expressa el president de l’eix comercial Creu Coberta, Lluís Llanas, en una carta que avui es publica al suplement de l’eix a Línia Sants.

Les paraules de Llanas arriben en el marc de la reivindicació d’un pla de xoc per al comerç d’aquest eix després que s’hagi constatat, assegura el seu president, “que els programes públics i privats perquè noves persones es facin càrrec dels negocis, com el Reempresa, no han funcionat”.

PROBLEMES URBANÍSTICS
El president de Creu Coberta considera que part del problema que pateix l’eix comercial es deu a la poca inversió en urbanisme que ha fet l’Ajuntament. “Al nostre eix comercial només s’ha fet una remodelació a les portes del metro d’Hostafrancs i les eternes obres al carrer Diputació, que esperem que es resolguin abans de les eleccions”, afirma Llanas, que també denuncia que la proposta de convertir en zona de vianants Creu Coberta “va ser presa per alguns polítics com una broma”.

Per últim, Llanas reivindica la feina feta des de l’eix per intentar revertir aquesta situació i el posa d’exemple, especialment en tot allò que té a veure amb la dinamització comercial.

Per la seva banda, la regidora Laura Pérez, en declaracions a Betevé, ha descartat, de moment, aprovar un pla per dinamitzar el comerç perquè Creu Coberta ja forma part del Pla de desenvolupament econòmic.