La Fira Medieval és un clàssic de Creu Coberta. Foto: Districte

Amb l’arribada de la tardor, tot i les altes temperatures, l’eix comercial de Creu Coberta ja ho té tot a punt per a una de les seves activitats anuals de referència, la Fira Medieval, que se celebrarà aquest cap de setmana i que enguany arriba a la seva 14a edició.

Al llarg dels dos dies s’organitzaran diferents activitats amb el comerç com a protagonista al costat dels espectacles medievals, l’animació infantil, les actuacions teatrals i molt més. Els més petits podran gaudir d’un gran castell medieval.

La fira recordarà la història del barri d’Hostafrancs, que enguany celebra 180 anys, i que molt abans de conèixer-se com a tal ja era el principal camí comercial d’accés a la ciutat.

El públic, doncs, podrà gaudir d’una oferta amb gairebé 200 parades, entre les quals n’hi haurà de roba, alimentació o objectes de regal.

ÒPERA ALS COMERÇOS
Un dia abans de l’inici de la Fira Medieval, és a dir divendres, l’eix comercial de Creu Coberta gaudirà d’una nova edició dels concerts del programa Òpera al Comerç que organització la Fundació Barcelona Comerç amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat.

Un total de 10 botigues de l’eix comercial acolliran la interpretació d’una ària diferent d’òpera, com ara La Traviata o El Barber de Sevilla.