Imatge d’un dels dies on s’ha tallat el trànsit. Foto: Ajuntament

Els talls de trànsit que està impulsant l’Ajuntament en diferents avingudes de la ciutat durant els caps de setmana han provocat queixes entre alguns comerciants, com per exemple els de la zona de la Via Laietana o el passeig de Gràcia. Des de Creu Coberta, però, es mostren satisfets amb el tall de trànsit que es fa al carrer de Sants i el mateix Creu Coberta.

“Nosaltres volem tenir una zona més pacificada. El que no volem és que Creu Coberta sigui una autopista”, afirma el president de l’eix comercial, Lluís Llanas. Llanas, de fet, recorda que fa temps que defensen que el tram que va des de la plaça Espanya fins al carrer Consell de Cent “hauria de ser de vianants sempre”.

“PLE DE GENT”
Llanas, com a exemple del model pel qual aposten, parla de la bona acollida que els talls de trànsit dels caps de setmana tenen entre els comerciants i els veïns. “Dissabte passat estava ple de gent i hem de recordar que Barcelona és una ciutat multicèntrica”, afirma. Sobre les queixes d’alguns comerciants, Llanas ho té clar: “Oi que a ningú se li acudiria tornar a fer passar cotxes pel Portal de l’Àngel?”. Per acabar, remarca que d’aquesta crisi també cal extreure’n la lliçó que cal reduir els alts nivells de contaminació.