Collboni

Collboni, en una imatge d’arxiu. Foto: ACN

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament i cap de files del PSC, Jaume Collboni, ha passat per Ràdio Comerç per valorar la candidatura de Barcelona a la Capitalitat Europea del Comerç de proximitat. Collboni ha reivindicat la importància d’aquesta candidatura per a la ciutat i sobretot per al sector del comerç. “Nosaltres creiem en el model de comerç de proximitat perquè forma part del model social europeu”, ha dit Collboni.

De fet, avui mateix hi ha prevista una reunió de la regidora de Comerç, Montserrat Ballarín, amb la Secretaria d’Estat de Comerç per aconseguir el suport del govern espanyol per a la candidatura. “El model que defensem és el de les ciutats europees, habitables i a escala humana”, ha afegit Collboni.

D’altra banda, durant l’entrevista Collboni també ha defensat el nou horari comercial que permet que a les zones turístiques de la ciutat els comerços obrin els diumenges. “Hi havia el risc de no fer res per aprofitar la visita dels turistes i estem aconseguint que cada cop més el visitant agafi l’hàbit de la compra”, ha conclòs el primer tinent d’alcalde.