Mañosas és un lider veïnal històric. Foto cedida

Salvador Mañosas és el president de l’Associació de Veïns la Palmera Centre des del 2007 i recentment ha estat reconegut amb la Medalla d’Honor de la ciutat per la seva llarga i incansable trajectòria en el moviment veïnal. Martinenc de tota la vida, va néixer al carrer Pere Quart cantonada amb Maresme, també ha viscut als carrers Guipúscoa i Andrade.

Mañosas, que també és un dels fundadors de la Coordinadora d’Entitats Eix Prim i de la Plataforma Nord-est Sant Martí, es va començar a implicar amb la plaça de la Palmera fa més de 20 anys. En declaracions a Línia Sant Martí, afirma que sempre s’ha implicat en la participació veïnal, al mateix temps que apunta que un dels reptes pendents que hi ha als barris del Besòs i el Maresme i a la Verneda i la Pau és el cobriment de la Gran Via al seu pas per la Rambla Prim. “Cal fer aquest cobriment perquè la rambla milloraria”.

D’altra banda, es mostra satisfet perquè després de molts anys s’ha posat en marxa la reforma del pont del carrer Santander. Per últim, remarca que està molt orgullós del paper de l’Escola de Sardanes La Palmera per mantenir viva aquesta dansa.