Actualment l’estació no té accessos adaptats. Foto: Google Maps

Les obres per millorar l’accessibilitat de l’estació de metro del Poblenou, que forma part de l’L4, començaran a finals d’aquest any, després que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres.

Les obres, llargament reivindicades pels veïns, consistiran en la instal·lació de tres ascensors i la construcció d’una sortida d’emergència al carrer Lope de Vega. Es preveu que l’adaptació total de l’estació sigui una realitat durant l’estiu del 2016.

El projecte, amb un cost total de 2,1 milions d’euros, també permetrà suprimir les barreres arquitectòniques dels passadissos interiors gràcies a unes rampes que facilitaran la mobilitat i augmentaran l’altura de les andanes. Això permetrà eliminar el desnivell amb l’entrada als combois. El vestíbul d’accés també es reformarà per complet.