Una de les protestes per demanar l'aturada de les obres. Foto: Arxiu

L’Ajuntament ha tornat a aturar fa poc les obres del polèmic macro alberg de la Vila Olímpica després de, tal com van fer públic ERC i l’Associació de Veïns de la Vila Olímpica, comprovar que se sobrepassaven els límits de soroll. Les obres es van aturar per raons de seguretat i salut laboral, ja que encara queda gent treballant a l’edifici.

Per la seva banda, el consistori va confirmar que durant les obres es van superar els límits legals de soroll. De fet, va ser el mateix promotor qui va comunicar que aturava les obres fins que no quedi ningú treballant a l’edifici.

Tot plegat ha servit perquè l’Associació de Veïns de la Vila Olímpica hagi demanat que les obres “quedin aturades per sempre”. Des de l’entitat recorden que és “la segona vegada” que s’aturen les obres i afegeixen que el projecte “té una llarga llista d’irregularitats”. Per últim, el col·lectiu veïnal demana que es torni a convocar la comissió de seguiment del projecte per valorar la situació.

Per la seva banda, ERC ha demanat un nou informe a la Síndica. La formació creu que “hi ha evidències” perquè es faci un nou informe i també ha demanat que es convoqui de nou la comissió.