La sala Rocksound va obrir el 2008. Foto: Maps

La mítica sala de concerts Rocksound del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, situada al número 116 del carrer Almogàvers, tancarà les portes el pròxim 4 d’octubre. Els responsables del local ho han anunciat avui, a través d’un comunicat on han explicat que el seu “petit reducte portava molt de temps ferit de mort per motius urbanístics”.

La sala va obrir fa 12 anys i és considerada un temple de la música rock de la ciutat. Al llarg de la seva trajectòria, també funcionant com a bar, ha acollit un gran nombre de concerts i tenia un públic molt fidel. Des de Rocksound, amb Antonio Celeiro al capdavant, han promès que tornaran a obrir a Barcelona, tot i que de moment és una incògnita quan podran fer-ho.

Així doncs, la programació del cap de setmana del 2 al 4 d’octubre serà el comiat d’aquesta mítica sala. Com han explicat els seus responsables, “tocarà posar en una hipotètica capsa del temps tots aquests moments, els concerts memorables, les converses interminables, el record dels amics que ens van deixar, dels ídols coneguts, de les sorpreses rebudes…”.