L’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa ha demanat una sèrie de modificacions urbanístiques al barri per tal d’afrontar amb millors garanties el retorn a la normalitat a mesura que avanci el desconfinament. Bàsicament són canvis per afavorir la mobilitat en bicicleta.

Així doncs, des de l’entitat consideren que s’haurien de fer tres nous carrils bici al barri. El primer seria al carrer Aragó i hauria de servir per complementar el que s’ha fet al carrer València. El segon, segons l’entitat veïnal, s’hauria de fer al carrer Independència, des de Glòries fins a la zona de Sant Pau (carrers Indústria i Pare Claret). Diuen que aquest és necessari “perquè actualment en sentit vertical només n’hi ha al carrer Bilbao-Navas i al carrer Cartagena”. Per últim, el tercer carril bici seria un que aniria pel passeig Maragall per tal que donés continuïtat als que hi ha als carrer Indústria i Pare Claret.

D’altra banda, l’entitat també demana a les administracions que garanteixin que a partir d’ara no es tornin a superar els nivells de contaminació que marca l’OMS.