La residència està situada al 607 del carrer Mallorca. Foto: Google Maps

La Generalitat va anunciar ahir la intervenció de la residència Marvi Park, situada al Camp de l’Arpa del Clot –carrer Mallorca, 607–, a causa de la situació provocada pel coronavirus.

La intervenció forma part de la decisió del Govern d’intervenir les residències on hi ha hagut més casos i morts pel virus. En el cas de la Marvi Park, la situació es va començar a complicar des de l’inici de la pandèmia a causa de la manca de desinfecció i de material de protecció, al mateix temps que també hi havia una manca de personal.

Tot plegat va provocar que es traslladessin tots els pacients a altres residències i es fessin dues desinfeccions de tot l’edifici, una per part dels Bombers i l’altre de l’Exèrcit. Posteriorment, el passat 9 d’abril, la Fundació Terra Vella Terra es va fer càrrec de la gestió de la residència. El mateix dia 9, Salut va oficialitzar el traspàs del centre i van començar les tasques per poder tornar a ingressar els avis que no tenien coronavirus i que havien estat traslladats.

De fet, des d’avui està previst que ja hi hagi un total de 27 residents, que són els que actualment la residència pot acollir. Tots els avis estan en habitacions individuals per seguretat, mentre que està previst que en dues setmanes puguin entrar més residents, fins a arribar a una capacitat de 52 persones.