Les obres van començar el 6 d’abril. Foto: Twitter (@barcelona_nord)

Les obres de transformació del tram de l’avinguda Meridiana comprès entre el carrer Mallorca i Navas de Tolosa-Josep Estivill, entre els districtes de Sant Martí i Sant Andreu, es van posar en marxa el passat 6 d’abril.

Les obres permetran eliminar un carril d’entrada i un de sortida i crear un passeig central de més de nou metres d’amplada amb un carril bici, un centenar d’arbres, nous passos de vianants i zones d’estada, tal com ja es va fer amb el primer tram que es va reformar, el de Glòries fins al carrer Mallorca. De fet, també ens faran obres en aquest tram per treure un carril de circulació de sortida i es passarà de quatre a tres.

El pressupost per a aquestes obres, que està previst que durin un any, és de gairebé 8,5 milions d’euros. Un cop s’acabi aquesta reforma ja hi haurà 1,3 quilòmetres de la Meridiana renovats. Des de l’Ajuntament afirmen que amb aquesta remodelació segueix el procés per fer convertir la Meridiana “en un eix cívic amb més verd i amb més espai per al vianant i la mobilitat sostenible”.