Les Festes de Maig han estat marcades pel coronavirus. Foto: Twitter (@patisarrias)

Les tradicionals Festes de Maig del Poblenou es van celebrar el passat cap de setmana d’una forma molt diferents de la dels altres anys. A causa del coronavirus, la celebració  que organitza la Coordinadora d’Entitats del Poblenou va tenir aquest any un programa marcat pel confinament.

Un dels canvis més importants d’aquesta edició va ser la reinvenció de totes les activitats que tenen a veure amb el foc, que sempre són unes de les grans protagonistes. En aquesta ocasió, la Colla del Drac del Poblenou va apostar per fer un correfoc virtual amb els veïns, que van encendre petards des del terrat, com a protagonistes.

A banda, durant els tres dies es van programar moltes més activitats a través de les xarxes, com ara un Coronavermut, la decoració de balcons i finestres, classes d’esport o la lectura del pregó, que es va fer a través de vídeo. Pel que fa a la Fira d’Entitats i Artesans, un referent de les Festes de Maig, celebra la seva 42a edició fins al 31 de maig a través del web de la Colla del Drac del Poblenou.