El Twerntytú és al carrer Pamplona del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou. Foto: Twentytú

Sant Martí, i més concretament El Parc i la Llacuna del Poblenou, poden dir que tenen el hostel més ecològic del món.

Es tracta del Twentytú, que recentment ha rebut aquest reconeixement -el Best Green Hostel- en el marc dels premis HOSCARS, els premis dels hostels més prestigiosos d’àmbit mundial que reconeixen la qualitat dels millors albergs. És la segona vegada que el Twentytú rep aquest reconeixement d’ençà que va obrir les seves portes el juliol del 2012, ja que el 2014 es va endur el mateix reconeixement.

En declaracions al web de l’associació Poblenou Urban District, el director del Twentytú, Ignacio Uñó, ha valorat molt positivament el premi pel fet que són els mateixos clients els encarregats de decidir-lo. “Està demostrat que el consumidor és cada vegada més sensible i agraeix l’aplicació de polítiques responsables. Per això, aquest reconeixement és molt valuós per a nosaltres”, assegura Uñó.

Aquest premi no és el primer que rep aquest alberg del [email protected] El 2015 va ser guardonat amb el certificat Biosphere de turisme responsable i el 2014 es va endur el premi al millor hostel durant els premis mundials de turisme per a joves que organitza Stay Wise. El hostel també ha rebut premis d’àmbit català, com el de la millor iniciativa emprenedora de turisme responsable de la revista Descobrir.