Ferran Palau obrirà el Nits del Fòrum. Foto: Xavi Torrent / MMVV

El Parc del Fòrum no acollirà aquest estiu festivals de música però això no vol dir que no s’hi facin concerts. I és que fa pocs dies es va conèixer el cartell del cicle Nits dels Fòrum, que programarà un total de 70 concerts entre principis de juliol i finals de setembre.

L’encarregat de donar el tret de sortir serà l’esparreguerí Ferran Palau amb el seu pop intimista. Palau, que aquesta vegada estarà acompanyat per Anna Andreu, s’ha convertit en els últims anys en un dels noms més destacats de l’escena pop catalana. Després de publicar ‘Santa Ferida’ el 2015, els seus dos últims àlbums, ‘Blanc’ (2018) i ‘Kevin’ (2019), l’han consolidat com un nom de referència. A banda, durant el confinament ha publicat dues cançons més, ‘Cel clar’ i ‘Mitjanit’.

NOMS DESTACATS
La llista del cicle Nits del Fòrum arriba carregada de noms molt interessants. Alguns dels més destacats són els del pop català de Mishima, la música sintètica de PAVVLA, l’estrella de l’indie Christina Rosenvinge, el rock dur d’El Drogas, el flamenc el Capullo de Jerez o el trap del sempre polèmic Cecilio G.

La llista no s’acaba aquí i alguns dels altres concerts els protagonitzaran Amaia, Kiko Veneno, Cariño, Carolina Durante, La Mala, Los Punsetes, Smoking Souls, Yung Beef o La Sra. Tomasa.