L’Ajuntament s’estaria plantejant, segons una informació avançada per La Vanguardia, suspendre les llicències d’obres al [email protected] El motiu seria el creixement dels projectes d’oficines i l’arribada de noves empreses que s’està vivint en els últims mesos, que topa amb la voluntat municipal de fer créixer l’habitatge protegit a la zona.

En declaracions a Línia Sant Martí, fonts municipals ni confirmen ni desmenteixen la notícia i deixen clar que l’Ajuntament “segueix tirant endavant el projecte de reformulació del [email protected]”. Si finalment la mesura s’aprovés, es compliria la voluntat de les entitats veïnals que a finals del 2018 van acceptar, amb força crítiques incloses, el document que posava les bases per a la reivenció del [email protected]

Per la seva banda, el president de la plataforma [email protected] Network BCN, Xavier Monzó, afirma a aquesta publicació que la zona viu un molt bon moment que “donarà una nova vida a molts solars”. Monzó reivindica el pacte firmat amb el consistori i les entitats perquè ja contempla “un equilibri” i demana no crear “incertesa”.