Els jugadors apuren les darreres setmanes de les vacances. Foto: CEJ

El pròxim dimecres 24 es posarà en marxa un renovadíssim Júpiter que, a les ordres de Paco Hidalgo, presentarà moltíssimes cares noves de cara al curs que ve. En la seva presentació, l’entrenador va assegurar que el Júpiter “ha de jugar a Tercera”.

L’entitat ha treballat moltíssim d’ençà que va acabar la temporada i ha aconseguit tancar nou renovacions (de peces com Eric Ruiz, Àlex Prat o Adrià Felius) i signar més d’una dotzena de jugadors com Ricard López, Jonatan Crivillés, Llorenç Genesca, Joaquín Rodríguez o Javi Ruiz. L’episodi més surrealista del mercato d’estiu va ser el mes passat, quan vuit dies després de presentar el porter Yamandú Morgade (ex del Sants), el club va rebre un missatge de l’uruguaià que anunciava que marxava a l’Horta, de Tercera.

Entre els noms que no continuaran vestint de gris-i-grana el curs 2019-20 hi ha jugadors que van ser importants del curs passat, com Víctor Cócera, Marc Ahufinger, Ruy Gama o Carles Mur, entre altres.

En la pretemporada del conjunt d’Hidalgo hi ha marcada una cita en vermell: el 34è Torneig d’Històrics del futbol català, que es disputarà al Municipal del Guinardó a partir del dilluns 29 d’aquest mes. Els gris-i-grana, que en el sorteig van quedar emparellats en el grup 1, es veuran les cares contra el CF Badalona i la UE Sant Andreu en el primer dia del campionat.