La temporada del Poblenou és notable. Foto: Twitter (@H_Poblenou)

L’Handbol Poblenou i l’Handbol Sant Martí viuen un moment de forma radicalment oposats en les seves respectives lligues. Mentre els poblenovins no paren d’encadenar victòries i s’acosten als colíders de Primera Estatal, els de la Verneda no aconsegueixen celebrar cap triomf des de principis d’octubre i són tercers per la cua a la classificació del seu grup de Divisió de Plata.

Els del Poblenou, de fet, encadenen quatre triomfs, però la ratxa de bons resultats de l’equip s’allarga des del 24 d’octubre, data de l’última derrota patida (per 28-25 a la pista de l’Handbol Terrassa). El conjunt de David Vilella i Haritz Salvadó jugarà l’últim partit de l’any a la Nova Icària el pròxim dissabte 12 contra el CH Sant Joan Despí, mentre que l’últim partit del 2020 serà una setmana més tard a una pista històrica, la de l’OAR Gràcia de Sabadell.

DOS MESOS SENSE GUANYAR
El conjunt de Lorenzo Rueda, per la seva banda, va poder trencar la seva mala ratxa de resultats el passat dissabte 5 al Pavelló de la Verneda (26-26 contra l’Sporting Alicante, en un partit que els dos equips van tenir opcions de guanyar). El punt permet que l’equip escali una posició a la classificació situant-se vuitè (amb un partit pendent encara, el del 14 de novembre contra el Bordils).

Igual que el conjunt del Poblenou, els liles jugaran dos partits abans d’acomiadar-se d’aquest 2020. El primer serà el pròxim dissabte 12 a Lalín (Pontevedra), mentre que el darrer serà una setmana més tard a casa contra el Teucro.