La botzina d’inici va sonar a les 8 del matí de diumenge. Foto: Ajuntament

Més de 2.000 valents van desafiar el passat diumenge el rellotge i van sortir al carrer ben d’hora i preparats per competir en el tradicional Triatló de la Vila, que enguany arribava a l’onzena edició. La botzina de la primera sortida va sonar tot just a les 8 del matí des de la platja del Somorrostro.

La prova va comptar amb diferents modalitats, però la gran majoria de participants van realitzar l’sprint, una cursa que consisteix a completar 750 metres de natació en aigües obertes, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres de cursa a peu. El Moll de la Marina ha estat el lloc escollit per situar els boxes, espai on els triatletes han fet les transicions entre un i altre esport. La gran majoria dels participants tenen com a objectiu arribar a la meta, tot i que n’hi ha alguns que busquen millorar la seva marca. Aquest va ser el cas dels dos guanyadors: en categoria masculina, Alber Parreño va aturar el cronòmetre en els 52 minuts i 49 segons, mentre que en la categoria femenina, Anna Flaquer va endur- se la victòria amb un temps d’una hora i 31 segons.

La Triatló de la Vila va emmarcar- se també en els actes de la campanya Mulla’t, que va tenir lloc diumenge passat a més de 600 piscines de tot Catalunya a favor de la lluita contra l’esclerosi múltiple.