L’últim partit dels liles va ser un empat a Pontevedra. Foto: SD Teucro

La temporada 2020-21 havia començat amb dues victòries consecutives per a l’Handbol Sant Martí de Lorenzo Rueda… però des del passat tres d’octubre els liles encadenen tres partits sense guanyar (tres derrotes i un empat). A aquesta mala ratxa cal sumar que el partit de diumenge passat contra el Bordils va acabar ajornant-se perquè al parquet del Pavelló de la Verneda s’hi havia fet un manteniment amb un producte que va deixar el sòl amb massa risc de relliscar per als dos equips.

Així, els de Lorenzo Rueda estan a l’espera que la Federació Espanyola fixi una nova data per a un dels derbis catalans de la Divisió de Plata, mentre que la resta de cites de la recta final d’aquest mes seran un desplaçament a la pista de l’Atlético Novás gallec i, si la pista ho permet, un derbi el dia 28 contra el Barça B. El desembre també començarà a la Verneda, amb un partit contra l’Sporting Alicante el dissabte 5 del mes que ve.

EN LÍNIA ASCENDENT
Per la seva banda, l’Handbol Poblenou atravessa una dinàmica positiva després d’un petit sotrac de resultats que es van concentrar a finals de l’octubre. Els poblenovins segueixen intractables a la Mar Bella (on han guanyat tres partits i només han cedit un empat contra la Salle Montcada) i estan millorant també les seves prestacions a domicili.

Els darrers partits del mes per a l’equip seran a Sabadell contra un CAS en hores baixes, mentre que el dissabte 28 l’equip que passarà per la Mar Bella serà l’Handbol Banyoles.