Els liles tornaran a la segona màxima categoria el setembre. Foto: HSM

Dos grups de 10 equips cadascun, amb una primera fase de tots contra tots i una segona fase pel títol i els ascensos i per evitar baixar a Primera Nacional. Des de principis d’aquest mes, l’Handbol Sant Martí de Lorenzo Rueda ja coneix la configuració de la Divisió de Plata de cara a la temporada 2020-21.

Els de la Verneda formen part del grup A de la categoria (juntament amb Barça B, CH Bordils, UE Sarrià de Ter, Sporting Alicante, HC Eivissa, CB Lalín, SD Teucro, CB Burgos i Atlético Novás) i ja saben que començaran a competir l’últim cap de setmana del mes de setembre. La temporada 2020-21, si no hi ha cap contratemps, hauria d’arribar a la seva fi a finals del mes de maig del 2021.

Esportivament, l’equip ha tancat la plantilla del curs que ve amb el retorn de Ferran Cisneros (procedent del Teucro) i les incorporacions de Martí Villòria, Xavi Alférez, Edu Calle, Enric Domingo, Matías Galán i Cristhian Rostagno, que cal sumar a les renovacions anunciades entre el maig i principis d’aquest mes, com les de Gonzalo Romero, Pol Gutiérrez, Roger Pujol, Gerard Esparza, Fran Laliga i Pol Camats, a banda de les de l’entrenador Lorenzo Rueda i el seu segon, Guillem Molné.

MOVIMENTS AL POBLENOU
L’ascens, doncs, fa que els dos grans clubs del districte tornin a estar en dues categories diferents. El Poblenou, però, també ha començat a fer moviments de mercat per a la Primera Estatal, i ja ha anunciat les incorporacions de Pol Escoda, Ramon Rico, Toni López, Martí Lozano i Guillem Cornella. El club també ha anunciat que la direcció del primer equip l’assumiran David Vilella i Haritz Salvadó.