La recta final del curs serà apassionant. Foto: Fernando Cisneros

Quatre jornades, entre el darrer cap de setmana d’aquest mes i la tercera de maig, decidiran el futur esportiu de la temporada que ve de l’Handbol Sant Martí. El conjunt lila, que enguany debuta a la Divisió de Plata, depèn de si mateix per salvar-se i repetir en aquesta categoria a partir del pròxim mes de setembre.

Per garantir la salvació, els homes de Lorenzo Rueda han d’acabar la lliga, en el pitjor dels casos, en la tretzena posició, que ara mateix ocupa l’Amenabar de Zarautz amb 20 punts, els mateixos que els liles. Aquesta marca és de dos punts més que la del primer equip que perdria la categoria, l’Agustinos d’Alacant.

Després de tres setmanes sense partits, l’equip tancarà el mes el pròxim dissabte 27 a la Verneda contra l’Antequera, mentre que al maig els liles visitaran el Villa de Aranda, rebran el Palma del Río i acabaran aquesta històrica temporada a la pista del Bordils.

EL POBLENOU TAMBÉ SE LA JUGA
Una categoria per sota, a la Primera Nacional, l’Handbol Poblenou també s’està jugant la permanència. El conjunt poblenoví no guanya des de principis del mes passat (un empat i cinc derrotes en els darrers partits), però segueix tenint un punt de marge sobre el Sant Esteve de Palautordera, el primer dels equips que baixarien. L’equip visitarà el filial del BM Granollers el diumenge 28 i tancarà el curs a casa contra el BM la Roca.