El conjunt lila vol evitar el descens. Foto: Mimigraphicdesigner / HSM

El pròxim dissabte 20 comença el tram decisiu de la temporada per a l’Handbol Sant Martí. Els de Lorenzo Rueda afrotaran 10 partits, entre ara i finals de maig, amb l’objectiu de salvar la categoria i repetir a la Divisió de Plata el curs que ve. Els cinc pitjors equips dels 10 que hi ha en el grup baixaran a Primera Nacional masculina.

L’Amenabar de Zarautz serà el primer repte per al conjunt lila… en un partit que marcarà també el retorn de l’afició a les graderies de la Verneda. El club, via xarxes socials, va explicar que com a màxim podrà haver-hi un 30% d’aforament al recinte, de manera que cada setmana de partit enviarà un correu als socis per confirmar l’assistència i, si divendres pot, posarà a la venda la resta d’entrades.

La resta de partits d’aquesta primera part de la segona meitat del curs seran a Màlaga el pròxim dissabte 27, a casa contra el Trapagaran el 3 d’abril i a Boadilla (Madrid), també el dia 10 del mes que ve.

ÚLTIM TERÇ PER AL POBLENOU
Un esglaó més avall, l’Handbol Poblenou encara el darrer terç de la temporada sabent que, passi el que passi, l’equip ja ha superat la millor marca i puntuació històrica en la categoria, els 21 punts obtinguts el curs passat (l’equip ja acumula 23 punts).

Els poblenovins encadenen dues victòries entre finals de febrer i principis d’aquest mes (Terrassa i Mataró) i van veure com se suspenia el partit del passat diumenge 14 contra el Sant Esteve de Palautordera, per al qual caldrà trobar nova data. Abans que s’acabi el mes, l’equip jugarà a la Roca del Vallès i rebrà el CA Sabadell a la Nova Icària.