La foto de família amb l’afició després del subcampionat. Foto: Tucans

A un gol de la glòria. Les Tucans van fer curt a Orpesa i només van poder ser subcampiones de la Copa de la Reina. Com va passar en la lliga el curs passat, les Tres Cantos PC van ser les botxins, el passat diumenge 2, del conjunt de la Pau (2-3).

La derrota, a més, va tenir el component cruel extra d’haver arribat a la segona pròrroga. Les Tucans van tornar a plantar cara al conjunt de la Comunitat de Madrid. I és que gràcies a una extraordinària actuació de Gemma Abrisqueta, l’equip va tenir la capacitat de respondre a totes les dificultats que les madrilenyes van presentar. Els seus dos gols van restablir l’empat a la primera meitat i allargar la final fins al temps extra (el segon el va anotar quan només faltava un minut i mig per al final del partit). L’esforç d’aquestes dues pròrrogues, però, no va tenir recompensa per a les Tucans, que van veure com una diana de Vega Muñoz va provocar que el campionat volés cap a terres madrilenyes.

L’equip tindrà una setmana de descans abans de tornar a centrar-se en la Liga Élite. El calendari ha volgut que les liles hagin de tornar a veure’s les cares contra les de Tres Cantos en la pròxima jornada de lliga, prevista per al pròxim dissabte 15.

SENSE OPCIONS
El sènior masculí, per la seva banda, no va superar la semifinal de la Copa de la Princesa en el mateix escenari dissabte passat. Els Tucans van perdre de forma incontestable contra el filial del CPL Valladolid (7-0).