L’inici de lliga està sent perfecte per als liles. Foto: SMA

Cinquè partit i cinquena victòria. L’Handbol Sant Martí continua funcionant com una màquina infal·lible i dissabte passat va sumar dos punts més al seu caseller gràcies a una nova exhibició ofensiva contra la UE Sarrià de Ter (33-31) dissabte passat a la Verneda.

I és que malgrat el que mostra el resultat, la forquilla entre la qual es va moure l’avantatge del conjunt de Lorenzo Rueda va oscil·lar entre els cinc i els nou gols durant bona part del partit (al minut 10 de la represa l’Adrianenc guanyava per 24-15), però l’atac a la desesperada del conjunt del Gironès, molt més necessitat de punts que no pas els de la Verneda, va causar que el resultat al final del temps reglamentari fos menor al que s’havia vist durant les dues parts.

Alejandro Rodríguez, amb 10 dianes, va ser el gran protagonista ofensiu del conjunt lila. Miquel Torres, amb cinc gols, i Àlex Guerrero, que va aportar-ne quatre, van contribuir de forma significativa a l’atac de l’equip de Rueda, mentre que l’anotació de l’equip visitant va estar molt més repartida amb un total de cinc jugadors anotant quatre gols o més.

La competició no s’atura i aquest cap de setmana els homes de Rueda tornaran a la carretera per viatjar fins a Montcada. El conjunt lila visitarà el pavelló Miquel Poblet de la Salle, el novè classificat del grup D de la Primera estatal, demà passat a partir d’un quart de nou de la nit.