Els liles han sumat els primers dos punts de la temporada. Foto: SMA

Començament de temporada oficial amb bon peu. L’Handbol Sant Martí es va estrenar amb una victòria en la temporada 2017-18 de la Primera estatal masculina dissabte passat a la Verneda contra un dels clàssics de l’handbol del nostre país, el BM la Roca (30-27), que juntament amb l’equip lila lluitarà per ser al play-off d’ascens.

Els de Lorenzo Rueda van aconseguir els dos primers punts del curs gràcies a la victòria contra els vallesans tot i que li va costar començar a veure porteria i fins al minut 5 no van poder celebrar la primera diana oficial del curs. Abans del minut 14, però, l’equip va prendre la iniciativa en el marcador amb un parcial de tres gols seguits que va permetre que l’equip marxés al descans amb un avantatge de 16-13.

Els liles, però, van veure com els vallesans intentaven remuntar i tornar a prendre la iniciativa en el matx. Aleshores va començar un intercanvi de cops que va fer que la distància entre els equips oscil·lés entre un i tres gols fins al final del partit. Tot i això, el conjunt de la Verneda no va veure perillar el marcador en cap moment. Un inspirat Àlex Llorens, que va marcar sis gols, va ser el referent ofensiu dels homes de Rueda.

Amb els primers dos punts al sarró, l’equip començarà demà passat la temporada a domicili. El conjunt adrianenc encetarà la segona jornada al palau d’esports de Bordils contra el filial del Club Handbol Bordils.