Els liles han arrencat el curs amb bon peu. Foto: Twitter (@martivilloria33)

Entre finals del mes passat i principis d’aquest han començat les lligues estatals d’handbol, la Divisió de Plata i la Primera Estatal, competicions que juguen, respectivament, els dos equips del districte, l’Handbol Sant Martí i l’Handbol Poblenou.

Els liles, que tornen a la segona màxima categoria estatal després d’un curs a Primera Estatal, ja han hagut de patir una petita aturada, el segon cap de setmana del mes, per uns possibles positius a l’equip de Lorenzo Rueda, descartats dies després gràcies a les proves PCR. El partit que es va haver de suspendre en la tercera jornada, a la pista del Teucro, es jugarà el dia 7 del mes que ve.

Més enllà d’això, l’equip ha començat la temporada 2020-21 amb dues victòries seguides (a Alacant contra l’Sporting (26-30) i a la Verneda contra el Balonmán Lalín (33-29)), mentre que després de l’aturada, l’equip va perdre a casa contra el San Pablo Burgos (23-28).

Els partits que han de venir entre finals de mes i el tram inicial de novembre per als homes de Rueda seran a Sarrià de Ter contra la UE Sarrià, a la Verneda contra la UD Ibiza i el pendent a Pontevedra contra el Teucro.

TRES PUNTS DE SIS POSSIBLES
Per la seva banda, els poblenovins han començat el curs sumant la meitat dels punts que tenia al seu abast, tres de sis. Els poblenovins van començar perdent a Esplugues, van sumar la primera victòria a casa contra el Sant Cugat i, també a la Nova Icària, van empatar contra la Salle Montcada. Els pròxims reptes seran viatjar a Terrassa, rebre el Mataró i jugar a Sant Esteve.