L’equip té un partit pendent que recuperarà el dia 11 d’abril. Foto: ASME

El Sant Martí Adrianenc no es despenja de la zona alta. Els de Pedro Pérez van sumar una victòria molt treballada dissabte passat contra el cuer, l’Handbol Gavà (25-30). Gràcies a aquests dos punts, l’equip continua quart a cinc punts del líder, però encara ha de recuperar el partit contra l’Esplugues que es va ajornar per problemes amb la llum i que es jugarà el dia 11 d’abril.

Després de quatre minuts sense encert de cara a porteria, l’equip va agafar la iniciativa i va començar un intercanvi de gols. El Sant Martí va arribar a gaudir de tres gols d’avantatge, però els del Baix Llobregat van prémer l’accelerador als darrers minuts del primer temps i el resultat al descans era d’empat a 14.

El 16-15 va ser l’únic moment en el qual els locals van capgirar el marcador, però a partir del minut 7 de la represa, el matx només va tenir color lila. La victòria es va gestar gràcies a un parcial de 0-5 en cinc minuts que va fer que el marcador passés del 19-20 al 19-25. Els minuts finals van ser un tràmit per al conjunt martinenc.

Demà passat l’equip afrontarà un dels partits més exigents de la segona volta. El Joventut Handbol Mataró, el cinquè classificat, visitarà la Verneda dissabte a les 6 de la tarda. Els de Pedro Pérez van aconseguir guanyar al pavelló Teresa Maria Roca de la capital del Maresme en el partit de la primera volta (27-31).