Nou cop d’autoritat sobre la taula. El Sant Martí Adrianenc va presentar la seva candidatura a la primera posició de la Primera estatal masculina i dissabte passat a la Verneda va tornar a derrotar el líder, el BM Granollers (36-31). Els de Pedro Pérez ja havien aconseguit guanyar en el partit de la primera volta (23-29) i gràcies al darrer resultat retallen el seu desavantatge respecte dels granollerins i ja són a només un partit de la primera posició.

L’equip no va voler donar cap mena d’avantatge al Granollers i va prendre la iniciativa en el marcador des del primer minut de partit, però els de Sergio Pozo van igualar les forces. El matx va entrar en una fase d’intercanvi de cops que l’equip va acabar amb un parcial que va fer que el resultat passés de 4-4 a 8-4. L’equip va conservar l’escletxa i fins i tot va arribar a gaudir d’una diferència de cinc gols. Tot i això, la reacció visitant va fer que després el resultat fos de 16-12 al descans.

Aquests quatre gols van resultar un tresor que l’Adrianenc va voler conservar. Però els primers minuts del segon temps van ser un monòleg visitant, que va aconseguir retallar la distància a un sol gol. Per sort , la reacció va arribar a temps i en 10 minuts el marcador va passar del 19-18 al 27-22. Alex Rodríguez es va carregar l’equip a l’esquena buscant la darrera reacció del seu equip, però els darrers cinc minuts de partit van ser una nova demostració de sang freda i, de la mà de Víctor i de Miquel Torres, l’equip va poder sentenciar definitivament el partit. Álvaro López, amb 8 gols, va ser el màxim golejador del partit, seguit del visitant Rodríguez, amb 7.

Els liles voldran continuar acumulant victòries per pressionar el líder i demà passat a les 6 de la tarda visitaran l’OAR Gràcia.