L’equip només ha guanyat tres dels darrers deu partits. Foto: CEJ

La Verneda es va convertir en l’escenari de la festa del Prat. Diumenge passat el Júpiter va perdre contra l’AE Prat (0-3), un resultat que fa que els de Juanjo García caiguin a la desena posició. Per la seva banda, els del Baix Llobregat es van proclamar campions de lliga per segon cop en la seva història.

L’afició gris-i-grana encara no havia arribat a la seva butaca quan els pratencs van fer el primer gol. Corria el minut 1 quan Jordi Sánchez va fer una passada a l’interior de l’àrea i Ignacio, a plaer, va fer el primer gol del migdia. El Júpiter va intentar reaccionar, però després d’uns minuts d’alternatives i foc creuat, els pratencs van tornar a marcar al minut 21. Albarrán xutar des de la frontal de l’àrea, però aquesta rematada es va convertir en una assistència immillorable per a Sánchez, que va controlar l’esfèrica i la va creuar lluny de l’abast d’Unzué.

Després del descans el Júpiter va estirar línies i va crear perill amb dues rematades, una desviada de Mechi i un xut d’Eric López des de 25 metres que es va estavellar contra la creueta. L’encert que no tenia l’equip sí que ho va trobar el Prat, que va sentenciar el matx al minut 68 en una jugada embolicada on Sánchez es va endur dos rebots per completar el seu doblet particular.

Aquest diumenge a les sis de la tarda, l’equip afrontarà el derbi al Nou Sardenya contra l’Europa, un dels equips més en forma de la categoria i que també ocupa posició de play-off.