El Júpiter començarà la quarta temporada consecutiva a Primera Catalana el diumenge 4 d’octubre. El conjunt gris-i-grana va conèixer la decisió de la Federació Catalana (FCF) el passat dia 7, de manera que Javi Cuesta ja pot preparar la pretemporada del seu equip.

Falta, doncs, que l’FCF anunciï en quin dels dos grups de la categoria juga el conjunt de la Verneda i quins seran els seus rivals.

El principi del mes d’octubre, però, significarà també l’arrencada de la temporada 2020-21 per a la resta d’equips de futbol i de futbol sala de les competicions de la Federació Catalana.

NOU DIRECTOR ESPORTIU
Per altra banda, el passat dia 1 el club va anunciar el fitxatge de Marc Alegre per ocupar la direcció esportiva de l’entitat.

Durant la seva presentació, el nou màxim responsable esportiu va dir que el primer equip “ha de lluitar per objectius diferents que en les darreres temporades”, referint-se a l’ascens a Tercera. Segons Alegre, el Júpiter ha de ser “un dels referents de Primera Catalana” en la temporada que començarà a la tardor.