La temporada encara la seva recta decisiva. Foto: F. Cisneros / HSM

El passat dijous 15 l’Handbol Sant Martí anunciava que la detecció d’un cas de positiu de coronavirus a la plantilla de Lorenzo Rueda obligava a ajornar el darrer partit de la primera volta de la segona fase de la Divisió de Plata, el que l’havia d’enfrontar al Zamora a la Verneda.

L’aturada també comportarà el canvi de data d’un altre partit, el primer de la segona volta, previst per al dissabte 24 a Zarautz contra l’Amenabar. Tan bon punt el jugador afectat estigui recuperat, l’equip tornarà als entrenaments i caldrà veure en quines dates es recuperen aquestes dues jornades.

El primer cap de setmana del mes que ve no hi ha previst la disputa de cap partit, de manera que podria ser un dels forats que s’aprofiti per recuperar jornades pendents. Si no fos així, el pròxim partit de l’equip no seria fins al dissabte 8 de maig, de nou a la Verneda, contra el Málaga. El club s’ha reforçat amb el pivot Carlos Barreiro, procedent de l’HC Sant Boi.

EL POBLENOU PERD PISTONADA
L’objectiu dels liles continua sent mantenir la categoria i no baixar a Primera Nacional, on hi ha l’Handbol Poblenou, equip que en les darreres jornades ha perdut pistonada. De fet, l’equip de David Vilella i Haritz Salvadó només ha guanyat un partit des del passat 24 de març, una dinàmica negativa que ha fet que els poblenovins caiguin fins a la setena posició de la classificació.

Entre finals d’aquest mes i tot el maig, el Poblenou afrontarà les cinc darreres jornades, amb la salvació ja a la butxaca. Sant Joan Despí, OAR Gràcia de Sabadell, CH Palautordera, Handbol Sant Quirze i CH Sant Esteve seran els seus rivals.